mochamanda

Alla inlägg den 7 juli 2014

Av Malin - 7 juli 2014 16:44

Har precis badat i älven. Det är väl det bästa jag har gjort på flera dagar. Hade nog kunna varit i hur länge som helst! Underbart skönt såhär i det varma sommarvädret.

Nu sitter jag i soffan i ett alldeles nystädat hus och njuter. Vi ägnade hela dagen igår och förmiddagen idag åt plock och städ inför en värdering av huset. Dels en värdering av huset som det ser ut idag och dels en värdering av huset så som det skulle bli ifall vi skulle bygga till. En del i att bearbeta våra olika alternativ. Köksluckor är skurade, allt är dammtorkat, golv är våttorkade, allt onödigt krafs är undanplockat. Denna höggravida morsa har till och med stått på knä och skrubbat fogarna i duschen. Men oj så skönt det är och så välbehövligt det var! Nu ska vi bara hålla det såhär också. Hehe.

Men nu blir det nog soffan resten av eftermiddagen och kvällen. Andreas och Isac tog bussen intill stan för att fixa ett par ärenden. Lovis leker nöjt med lego och jag kan sitta här och ta det lugnt. Köttfärssås har vi tagit fram ur frysen så middagen är så gott som klar. Vem vet, det kanske till och med kan finnas tid till att titta på film ikväll!?

Bild från förra måndagen då jag och barnen tog ännu en sväng till badhuset, åt mellis bestående av jordgubbsmilkshake och kärleksmums och de två syskonen som somnade bredvid varandra.

I lördags hängde vi på Bomstad. Mormor och morfar har investerat i en skrinda som var mycket populär bland barnbarnen.

Och så en bild på mig och Kompis från sen kväll i lördags. Vecka 39+1.

Och så gårdagens avslutning. Chokladfondant, glass, hemlagad kolasås och hallon från trädgården. Supergott, men idiotiskt att inta kvart över tio på kvällen när man är höggravid. Halsbränna i kombination med varmt, klibbigt väder gjorde nattens sömn rätt så kass. Får se om jag kanske flyttar ner till källaren i natt!

Presentation


Namn: Malin
Ålder: 29 år
Familj: Förlovad med Andreas, mamma till Isac född okt 2010, Lovis född okt 2012 och Molly född juli 2014.
Bor: I en villa i Karlstad.
Arbetar som: VVS-konstruktör på WSP.

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards