mochamanda

Alla inlägg den 6 september 2013

Av Malin - 6 september 2013 19:16

Halvtre i natt gav vi Lovis alvedon med förhoppningen att hon skulle kunna sova lite bättre och därmed ge oss lite efterlängtad sömn. Hennes snörvlande, rosslande och flämtande hade hållit oss vakna hela natten. Alvedonen gav önskad effekt och runt halvfyra var hon betydligt mer avslappnad. Äntligen kanske vi skulle få lite sömn.

Då vaknade istället Isac. Elefanten som låg i hans säng skulle absolut läggas i lådan i vardagsrummet. Väl tillbaka i sängen saknades ormen. Mamma fick springa och leta. Sedan skulle ormen äta gosedjur. Sedan blev Isac plötsligt ledsen. Mamma och son la sig i sängen bredvid pappa och dotter efter att ha plockat med en kudde, långa ormen, en snuttis, vovven och en kanin. Isac hade dock inga planer på att sova. Efter att ha suttit i sängen i en kvart klev han ur och gick ut i vardagsrummet och grät. Han skulle ut i uterummet. Vi öppnade, han gick ut och hämtade hajen. Den stora hajen som tar upp halva hans säng. Isac fick hämta hajen, men istället för att gå till sitt rum svängde han in till oss. Jaha, ska vi utöver Lovis, Isac, extra kudden, långa ormen, vovven, snuttis och kaninen även ha en stor haj? Det slapp vi dock. Hajen skulle ligga under sängen. Tillsammans med ormen. Därefter somnade Isac med dockan i famnen som han hade hittat på täcket. Då var klockan halvfem och jag beslutade mig för att flytta alarmet från kvart i sex till sju.

Stapplade väl iväg till jobbet i morse, en timme senare än vanligt. Tur att jag har fått springa runt och inspektera en byggnad och inte behövt försöka hålla mig vaken framför datorn på kontoret.

Mvh
//kommer sova gott på hotellrummet i natt

Presentation


Namn: Malin
Ålder: 29 år
Familj: Förlovad med Andreas, mamma till Isac född okt 2010, Lovis född okt 2012 och Molly född juli 2014.
Bor: I en villa i Karlstad.
Arbetar som: VVS-konstruktör på WSP.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards