mochamanda

Direktlänk till inlägg 15 maj 2013

Till minne av Dig

Av Malin - 15 maj 2013 10:14


Så många gånger som vi har sprungit i skogarna du och jag. Krupit ner i samma säng och värmt varandra. Som du har hoppat från klipporna ner i vattnet för att bada med oss. Hållit mig sällskap när jag simmade i Klarälven dag ut och dag in en sommar. 


Du har väntat ivrigt vid dörren samma klockslag varje dag då du visste att vi skulle komma med skolbussen. Blivit utsläppt och sprungit hela backen ner för att möta oss, bakdelen snabbare än framdelen så att du sprang lite på tvären. Sedan stolt bära min lilla väska hem i din mun. Du älskade att bära saker. Grisöronen du fick på lantmännen bar du stolt hela vägen hem innan du glatt tuggade i dig dem. Du har burit chokladkakor (med pappret på), ananas och allt möjligt som vi har köpt i affären.


Som du har busat och grävt, i såväl mossa, sand och snö. Hur du har sprungit bredvid oss i pulkabacken och slitit av oss mössorna i farten om du inte satt i knät och åkte med oss. Ibland kunde vi höra dig skälla, ett busigt, lekfullt skall. Då var du i mamma och pappas säng och lekte med din egen spegelbild. Att leta efter oss under täcket var också en rolig lek.


Du har hoppat över det mesta i hinderväg. Sprungit upp för den höga branta trappan i lekparken och ner för rutschkanan. Sprungit genom tunnlar, poserat som en kanin, rullat runt, spelat död, high five, vacker tass.


Ätit ostbågar som du så försiktigt har lirkat ut ur munnen på oss. Ätit upp Annas chokladask på julafton. Smakat på Cissis godispåse. Slickat på julskinkan. Ätits Anders köttfärssås och spagetti. Som du har busat med vattnet i din skål. Lekt kaffekokare, fast på hundars vis. Du var tokig i mat. Falukorv var favoriten. Och när du inte ville komma in fick vi locka dig med korv. Du hoppade upp på en stol så fort den blev ledig och la omsorgsfullt tassen på axeln på den som satt närmast. Om det inte gav resultat kom snart båda tassarna för att du skulle få lite uppmärksamhet och kanske en bit mat.




Du har vallat oss i svampskogen . Sprungit emellan och haft koll på oss. Ätit blåbär i massor, men bara så länge vi plockade dem åt dig. Du har kramats när du hälsade, pussat, snurrat, rullat. Allt för att visa din glädje. Du har satt dig mitt på kortleken när vi har spelat kort. Du har lagt dig på tidningar jag har försökt läsa. Du har sett till att vara i centrum för att få 100% uppmärksamhet. Du älskade när vi samlades runt dig allihopa och lekte och kramades. Du har tröstat när vi har varit ledsna. Du har haft tålamod med alla barn som har ploppat upp under din livstid.



Du har varit den finaste hunden vi kan tänka oss. Du har gett oss så mycket och vi minns dig med glädje. Alla dina upptåg och all din värme. Du har charmat så många, vunnit deras hjärtan. Du hade så många beundrare.




Vi hoppas att du har det bra nu. Att du åter flyger fram i skogarna full av energi. Det har aldrig funnits och kommer aldrig att finnas någon finare än dig. 





Älskade vän. Du saknas oss.

































































 
 
Ingen bild

Soto

15 maj 2013 15:58

Fint skrivet! & tokigt mysiga bilder :-) Växte upp med tre colliehundar varav den äldsta hängde med från att jag fyllde fem & tretton år framåt. Bästa ungdomsvännen ever!!

Malin

15 maj 2013 22:04

Tack Soto.

 
Angelica

Angelica

15 maj 2013 16:26

Vilka underbara bilder :0) och jättefint skriver!
Kram!

http://Www.angelicajonangen.blogg.se

Malin

15 maj 2013 22:05

Tack!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 5 december 2017 12:44

  I Skutbergets milspår i becksvart mörker trevade vi fram tillsammans. Hand i hand. Och från och med då var det du och jag. Tio år senare händer det fortfarande att vi famlar i blindo, men vi gör det alltid tillsammans.   Tre månader efter vå...

Av Malin - 18 oktober 2017 22:02

Efter att ha gått in på min blogg här efter några månaders dvala inser jag att ni måste sitta där ute alldeles pirriga och fulla av förväntan över hur det egentligen gick med vår gräsmatta!? Jag ska inte låta er vänta längre.   Grä...

Av Malin - 18 oktober 2017 21:08

För dryga veckan sen fyllde Isac sju år. Det är svårt att inte dra till med klyschan om hur fort tiden går! SJU år!Han är tydligen stor nu och använder sig av uttryck som typ, liksom, asbra och coolt. Men den mjuka, omtänksamma killen finns kvar där ...

Av Malin - 19 juli 2017 23:59

    Idag har vi haft en lycklig tjej som strålat ikapp med solen. Hon var så glad över att det var hennes födelsedag. Vi har firat med sång, frukost på sängen, strandhäng och glasstårta.   Molly är vår lilla pratkvarn. Hon är väldigt ve...

Av Malin - 23 maj 2017 23:00

Det går framåt i trädgården och trädäck och gräsmatta känns inte alltför långt borta. Om jag får drömma lite, vilket jag gärna gör, så har vi både trädäck och gräsmatta inom två veckor. Men så vet jag också att saker sällan går som planerat. Som vi l...

Presentation


Namn: Malin
Ålder: 29 år
Familj: Förlovad med Andreas, mamma till Isac född okt 2010, Lovis född okt 2012 och Molly född juli 2014.
Bor: I en villa i Karlstad.
Arbetar som: VVS-konstruktör på WSP.

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20 21 22
23
24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards