mochamanda

Alla inlägg under februari 2012

Av Malin - 10 februari 2012 14:04

Skönt. Riktigt skönt. En hel helg utan att ha särskilt mycket inbokat.


Igår var jag till Tanumshede där jag och R har vårt exjobb. Knappt tre timmar bil enkel väg och sedan vandra runt i lokalerna och titta, förstå, ta kort, fundera, undersöka. Tre timmar bil hem och sedan kasta sig i väg till träning. Ja, det var min torsdag det. Väl hemma från exjobb och träning väntade dock besök av Andreas bror med familj. En mycket trevlig avslutning på en intensiv dag!


I kväll väntar match borta mot Kristinehamn. Ladda, ladda, ladda!


Något annat vi väntar på är Isacs kusiner! Kom ut nuuuuu! Mina två systrar har BF om endast ett par dagar. En aning spännande! Hejar på er.

Av Malin - 7 februari 2012 20:56

Mina grabbar har åkt till Branäs för att njuta av vintern ett par dagar. Jag är kvar hemma för att plugga och träna. Det ska bli skönt att lägga sig i natt och veta att jag får sova ostört hela natten. Dock har jag så fruktansvärt dålig tajming att det enda schemalagda jag har med skolan på flera veckor är just 8.15 i morgon bitti. Tack för den! Verkligen.


Och ja, det är fortsatt torftigt med inläggen här på bloggen. Tid över? Ge mig.

Av Malin - 5 februari 2012 21:55

De senaste dagarna har rasat i väg i ett högt tempo. En liten sammanfattning kommer från bilderna här nedan. Hoppas ni har haft en bra helg!


Bus och bak med moster och grynet i fredags.


Lek med morfar och klapp på Daisan.


TV: Tårta för Isacs kusin O som snart fyller 4 år. TH: Isac busar med grynet under morfarmors uppsikt.


Kusinbus i soffan medan papporna försöker kolla på TV.

Av Malin - 2 februari 2012 22:15

Har just avslutat den dagliga städningen som följer med en ettåring i huset. Jag har plockat vantar och mössor i alla rum och lagt tillbaka dem i lådan i hallen samt lagt upp tillhörande kuddar. Toalettpappret finns åter på den plats där det faktiskt behövs. Kryddorna är tillbaka i sin låda likaså plastburkar och lock och diverse specerivaror. Leksakerna ligger i sina lådor och har precis tystnat. Det uppstår en härlig symfoni när fyra-fem leksaker börjar ljuda vid städningen. TV-dosorna är också upphittade. Skönt. Nu tar jag kvällen!


Vi har annars haft en trevlig kväll hos mormor och morfar och firat mormors födelsedag. Isac har varit på ett strålande humör som alltid när han är hos mormor och morfar. Han tjuter av glädje när han kommer dit. Vår lille tok. Vad vi älskar dig. Allihopa.


Recept för chokladtårtan som vi bakade i helgen efterfrågades och det kommer här. Måste säga att jag tycker tårtan var ännu godare dagen efter så den kan med fördel bakas i tid!


Nattinatti mina vänner

Presentation


Namn: Malin
Ålder: 29 år
Familj: Förlovad med Andreas, mamma till Isac född okt 2010, Lovis född okt 2012 och Molly född juli 2014.
Bor: I en villa i Karlstad.
Arbetar som: VVS-konstruktör på WSP.

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards