mochamanda

Alla inlägg under maj 2009

Av Malin - 2 maj 2009 23:41

Får börja med att be om ursäkt för den bedrövligt dåliga uppdateringen. Ett aprilskämt skulle man ju kunna kalla den.

Vad har då hänt sen sist?
Jo, påsken tillbringades i Lycksele hos Andreas föräldrar. Där blev vi uppassade med massa god mat och fick fem välbehövliga dagar med vila och gott om tid att tänka genom vårt lilla renoveringsprojekt. Efter lite knep och knåp hade vi skrivit ihop ett veckoschema som vi nu följer så gott vi kan.

I huset har det egentligen stått stilla ett tag. Vi har ägnat mycket tid åt att tänka och planera så att vi kan göra allt i rätt ordning och ha rätt material på rätt plats vid rätt tid. Vårt mål är att ha en funktionell övervåning i juli och vi tror än så länge att det ska gå!

Förra helgen och denna dag har spenderats i sovrummen där vi slitit tapeter, reglat tak, rivit ur gamla garderober och rivit delar av en vägg.

En del nya garderober har inhandlats, badrummet är färdigrivet och redo för återuppbyggande. Förhoppningen är att vi under nästa vecka ska ha fått det nya avloppet på plats samt golvvärme.

Tomten har fått sig en uppryckning. Med hjälp av en jordfräs så har jag och mamma fräst bort lite rabatt och istället gjort plats för lite odling. Vi har även gjort i ordning en kompost och städat upp i lite här och var i trädgården. Nya utemöbler är också inhandlade och står på plats på den nystädade altanen. Nu ska vi bara hitta lite passande dynor så har vi en härlig uteplats!

Igår fällde vi också ner plommonträdet på baksidan. Det tog emot litegrann men det blev jättebra. Vi får en stor och härlig gräsyta för kubb och lite fotboll!

Håll utkik på bloggen nu, för snart börjar det hända saker här på Råtorp!

Kram på er

Presentation


Namn: Malin
Ålder: 29 år
Familj: Förlovad med Andreas, mamma till Isac född okt 2010, Lovis född okt 2012 och Molly född juli 2014.
Bor: I en villa i Karlstad.
Arbetar som: VVS-konstruktör på WSP.

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards